Υπουργείο Υγείας: Αν δεν εκριθεί το ΓΕΣΥ θα πάω σπίτι μου

Υπουργείο Υγείας: Αν δεν εκριθεί το ΓΕΣΥ θα πάω σπίτι μου

Ο Υπουργός Υγείας Γιώργος Παμπορίδης αποκάλυψε στο κρατικό ραδιόφωνο τι σύντομα θα παραδώσει το σχέδιο που επεξεργάστηκε το Υπουργείο για το Γενικό Σχέδιο Υγείας.

O Γιώργος Παμπορίδης ξεκαθάρισε ότι ανέλαβε το υπουργείο με στόχο να εφαρμόσει το ΓΕΣΥ και σε περίπτωση είπε που αυτό δεν εγκριθεί θα πάει στο σπίτι του.

Διεμήνυσε ότι το ΓΕΣΥ πρέπει επιτέλους να εφαρμοστεί σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι δεν μπορεί πλέον η υγεία να συνεχίσει στη βάση της πολιτικής "από στυλλον στυλλον άνεση.

Κληθείς να σχολιάσει τις πληροφορίες για μίζες στην υγεία, ανέφερε ότι δεν είναι πληροφορίες αλλά και διαπίστωση του ιδίου. Υπάρχουν είπε χαρακτηριστικά παντού μίζες, σημειώνοντας επίσης ότι εξακολουθούν να υπάρχουν φακελάκια στα νοσοκομεία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία και την ελευθερία κάθε γωνιάς της ευρωπαϊκής ηπείρου, εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον, δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια συζήτησης που συντόνισε ο ίδιος, με τη συμμετοχή των ηγετών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ιταλίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας (EPC) που πραγματοποιήθηκε στο Ερεβάν. Οι συμμετέχοντες τόνισαν την ανάγκη για περισσότερη συνεργασία και συντονισμό για την αντιμετώπιση της υπερβολική εξάρτησης σε μια σειρά από τομείς, αλλά και άλλων προκλήσεων, ενώ τόνισαν την ανάγκη για μια πιο προνοητική Ευρώπη όσον αφορά την άμυνα και την ασφάλεια, την ενέργεια και το εμπόριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE