ΕΛΛΑΔΑ

Έλληνας τραγουδιστής - «Ήμουν δυο χρόνια άνεργος. Ήμουν ταπί»

Έλληνας τραγουδιστής - «Ήμουν δυο χρόνια άνεργος. Ήμουν ταπί»

Η εξομολόγηση του γνωστού τραγουδιστή για την περίοδο που ζούσε με δανεικά φίλων.

Ο Λάμπης Λιβιεράτος, έχει επανέλθει δυναμικά στην αθηναϊκή διασκέδαση και στην δισκογραφία και έχει αφήσει πίσω τις δύσκολες στιγμές. Σε πρόσφατη συνέντευξη του, δεν δίστασε να αναφερθεί στην περίοδο που δεν είχε καθόλου χρήματα και ζούσε με δανεικά φίλων.

«Προέκυψαν πολλά και σοβαρά προβλήματα και μάλιστα όλα μαζί. Δεν ήμουν έτοιμος να τα αντιμετωπίσω και γονάτισα. Αφέθηκα. Σιγά σιγά, με τη βοήθεια ειδικών και μη, φίλων και εχθρών, όλο αυτό το πράγμα βρήκε την άκρη του”, αποκάλυψε ο Λάμπης Λιβιεράτος σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Εγώ Weekly». Για την οικονομική καταστροφή που βίωσε μετά το κλείσιμο του μαγαζιού του, είπε: «Έμεινα χωρίς λεφτά. Ήμουν δυο χρόνια άνεργος. Ήμουν ταπί. Ζούσα με δανεικά φίλων… Αυτήν τη στιγμή ζω με τα βασικά. Είμαι όμως χαρούμενος».

Μιλώντας για τις δυσκολίες που βίωσε σε προσωπικό επίπεδο, ο Λάμπης Λιβιεράτος αποκάλυψε: «Πρέπει να θρηνήσεις κανονικά, να ξεσπάσεις. Είμαι υπέρ του θρήνου και του πόνου. Αλλά όχι για μεγάλο διάστημα, αν κρατήσει πολύ μετατρέπεται σε αρρώστια. Ύστερα γίνεσαι μόνιμα καταθλιπτικός. Ακόμη και οι στιγμές που περνούσα πραγματικά δύσκολα, δεν ήμουν μίζερος. Ήμουν στενοχωρημένος, ήμουν θλιμμένος, αλλά ποτέ μίζερος!». 

Τέλος για τη σχέση του με την πρώην σύζυγό του, Εύη Αδάμ, είπε: «Θέλω τα παιδιά μου να αγαπούν την μαμά τους. Είναι ο άνθρωπος που τα γέννησε. Ποτέ δεν θα δημιουργήσω κλίμα μίσους προς την πρώην σύζυγό μου. Είναι η μητέρα των παιδιών μου και αυτό είναι πολύ σημαντικό»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top