ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Κύπρο ο Πρόεδρος της Ελλάδας

Στην Κύπρο ο Πρόεδρος της Ελλάδας

Στην Κύπρο την Παρασκεύη 13 Νοεμβρίου , ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας για τιμητική εκδήλωση του Ανωτάτου Δικαστηρίου.

Όπως ανακοινώθηκε στις 9 το πρωί από την Προεδρία, ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος θα βρεθεί σήμερα, Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015, στη Κύπρο προκειμένου να συμμετάσχει σε εκδήλωση η οποία διοργανώνεται προς τιμήν του από το Ανώτατο Δικαστήριο της Κυπριακής Δημοκρατίας, και θα εκφωνήσει ομιλία με θέμα: «Η συμβολή της Διοικητικής Δικαιοσύνης στην εμπέδωση του κράτους δικαίου».
 
Στη διάρκεια της σύντομης, μονοήμερης παραμονής του στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συναντήσει τον Προεδρεύοντα της Κυπριακής Δημοκρατίας και Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκη Ομήρου καθώς και τον Αρχιεπίσκοπο Νέας Ιουστινιανής και πάσης Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο Β’.
 
Ο κ. Παυλόπουλος αναχώρησε από την Αθήνα στις 9.30, και η συνάντησή του με τον κ. Ομήρου είναι προγραμματισμένη για τις 11.30 στη Λευκωσία.
 
Όπως πληροφορήθηκε το ΚΥΠΕ, η ανακοίνωση για την μετάβασή του στη Κύπρο έγινε σήμερα το πρωί λόγω της συμμετοχής και των εργαζομένων στο Προεδρικό Μέγαρο της Αθήνας στη χθεσινή πανελλαδική απεργία εναντίον της νέας δανειακής σύμβασης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top