Ελεύθερος ο 51χρονος που συνελήφθη για την επίθεση στη Λακατάμια - Στο κελί οι δύο 18χρονοι

Ελεύθερος ο 51χρονος που συνελήφθη για την επίθεση στη Λακατάμια - Στο κελί οι δύο 18χρονοι

Την οκταήμερη κράτηση των δύο συλληφθέντων 18χρονων που προσήχθηκαν ενώπιον του σήμερα στο πλαίσιο διερεύνησης της επίθεσης που διαπράχθηκε την περασμένη Κυριακή σε σωματείο στη Λακατάμια, διέταξε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας.

Σε ό,τι αφορά τον 51χρονο που επίσης συνελήφθη, στο πλαίσιο της ίδιας έρευνας, το Δικαστήριο δεν ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας για έκδοση διατάγματος κράτησής του και αυτός αφέθηκε ελεύθερος, όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας.

Εναντίον υπόπτων διερευνώνται τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της παράνομης εισόδου, της οχλαγωγίας, της κακόβουλης ζημιάς, της κατοχής επιθετικών οργάνων, του προσώπου που καταλαμβάνεται οπλισμένο, με σκοπότη  διάπραξη κακουργήματος, της οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου, της ανησυχίας και της επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης.

 Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE