Κύπριοι ηγούνταν του κυκλώματος κοκαΐνης στην Ελλάδα – Στο μικροσκόπιο της ΥΚΑΝ οι διασυνδέσεις στην Κύπρο
Σαφές κυπριακό αποτύπωμα φέρει το μεγάλο κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης που εξαρθρώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία στην Αθήνα.
Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στο Κυπριακό σημείωσε πως, «η απόφαση του Γενικού Γραμματέα είναι πως θα κρατήσει με μικρά βήματα την διαδικασία ζωντανή».
Για την συνάντηση Ολγκίν με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και τον Ερσίν Τατάρ ανέφερε πως, «σε αυτό το ταξίδι θα δούμε εκπλήξεις» και συμπλήρωσε ότι, «θα φορτσάρουν τις προσπάθειες τους ούτος ώστε μετά τις εκλογές στα κατεχόμενα να φέρουν στο τραπέζι την τελευταία, ίσως, προσπάθεια για το Κυπριακό».
Παράλληλα ερωτηθείς για το νέο του κόμμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, εκτίμησε πως, «το Άλμα είναι μια πολιτική κίνηση που γίνεται και δεν είναι η τελευταία» και συμπλήρωσε ότι, «ζούμε σε μια περίοδο με αυξημένη την αντίδραση των πολιτών για διάφορα ζητήματα».
Όπως σημείωσε, «υπάρχει ευρέως στην κοινωνία ότι υπάρχει διαπλοκή και διαφθορά στην Κύπρο και στην αντίληψη του μέσου Κύπριου ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης από την θέση του ως ελεγκτής, καταπολεμούσε την διαπλοκή και την διαφθορά και ο απλός πολίτης αυτό που στην αντίληψη του τα έβαζε με την διαπλοκή και την διαφθορά να παύεται από την θέση του, άρα αυτό το αίσθημα ότι ο κυνηγός διώχθηκε, στην αντίληψη του πολίτη εισπράχθηκε διαφορετικά» και συμπλήρωσε πως, «σε αυτό το κομμάτι της κοινωνίας ευελπιστεί ότι το Άλμα θα προσελκύσει ψήφους».
Επιπρόσθετα ανέφερε ότι, «ως Γενικός Ελεγκτής, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης έχαιρε εκτίμησης, και μόλις μπήκε στην πολιτική άρχισαν όλοι να τον βαράνε» και συμπλήρωσε πως, «υπάρχουν κόμματα που ακόμα και σήμερα στην αντίληψη των πολιτών είναι αντισυστημικά και παίρνει ψήφους αντίδρασης παρά ψήφους θετικούς είναι το ΕΛΑΜ, ως αποτέλεσμα των βιωμάτων του κόσμου».
Για το νέο συνεργατικό σημείωσε πως, «είναι πολύ καλή κίνηση αλλά η πρόβλεψη μου είναι ότι δεν θα γίνει επειδή δεν υπάρχει έλλειψη χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων αλλά υπάρχει πληθώρα με βάση το μέγεθος της χώρας ενώ δεν υπάρχουν διαθέσιμα κεφάλαια ενώ οι ιδιοκτήτες θα πρέπει να περάσουν από ένα εξονυχιστικό έλεγχο από την Κεντρική τράπεζα και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα για να αποδειχθεί αν είναι μπορούν να κάνουν γι’ αυτή την δουλειά».
Καταληκτικά και απαντώντας σε ερώτηση αν στις Προεδρικές Εκλογές του 2023 έπεσε θύμα μιας εσωτερικής διαδικασίας σημείωσε πως, «μου στοίχησε 20 μήνες για να βρω τον εαυτό μου και την ηρεμία μου, τα άφησα όλα πίσω και δεν είμαι διατεθειμένος να μπω σε αυτή τη λογική».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις