Υπό έλεγχο η πυρκαγιά σε οικία στη Λευκωσία: Υπέστηκαν εγκαύματα οι ένοικοι - Από που ξεκίνησε

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά σε οικία στη Λευκωσία: Υπέστηκαν εγκαύματα οι ένοικοι - Από που ξεκίνησε

Υπό πλήρη έλεγχο η πυρκαγιά που ξέσπασε σε μεμονωμένη οικία μεταξύ των Κοινοτήτων Αρεδιού - Μαλούντας.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, πέντε μεταλλικά υποστατικά που χρησιμοποιούνταν για διαμονή και αποθήκευση κάηκαν. Έγινε χρήση για την κατάσβεση από τα μέλη μας, σωλήνων νερού και αριθμός αναπνευστικών συσκευών Οι ένοικοι υπέστηκαν ελαφριά εγκαύματα και τους παρασχέθηκαν οι Α΄ Βοήθειες από ασθενοφόρο στο μέρος της πυρκαγιάς. Στο μέρος της πυρκαγιάς συνέδραμαν για την κατάσβεση και πυροσβεστικά οχήματα του Τμήματος Δασών και Κ.Π.Μ της Κοινότητας και πυροσβεστικό όχημα Μαλούντας ως επίσης και της Μητρόπολης Ταμασού.

Η πυρκαγιά φαίνεται να ξεκίνησε κατά την προσπάθεια των ενοίκων να παρασκεύασουν φαγητό σε μαγειρική εστία. Η οικία ήταν κατασκευασμένη από μεταλλικές δοκούς και πάνελ πολυουραιθάνης. Λόγω της φύσης των υλικών η πυρκαγιά επεκτάθηκε αστραπιαία.

Στο υποστατικό εντοπίστηκε και κύλινδρος ασετιλίνης ο οποίος έτυχε ανάλογης διαχείρισης από τα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ έπληξε ξανά τον Λίβανο – Τα SMS μπαίνουν στη μάχη της έγκαιρης προειδοποίησης των Κυπρίων

LIVE: Το Ισραήλ έπληξε ξανά τον Λίβανο – Τα SMS μπαίνουν στη μάχη της έγκαιρης προειδοποίησης των Κυπρίων

Για έβδομη συνεχόμενη ημέρα μαίνεται ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή, με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ να συνεχίζουν τους βομβαρδισμούς στο Ιράν, ενώ οι ισραηλινές δυνάμεις σφυροκοπούν τον Λίβανο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να τεθεί επί τάπητος και το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο, ανάλογα με τις εξελίξεις στην περιοχή. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE