Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λάρνακας: Όχημα κατέληξε σε χαντάκι - Φωτογραφίες

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λάρνακας: Όχημα κατέληξε σε χαντάκι - Φωτογραφίες

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης (10 Ιουνίου), λίγο πριν τις 7:00, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λάρνακας, στο ύψος της Κοφίνου  (στη στροφή), προκαλώντας αναστάτωση στους διερχόμενους οδηγούς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, δύο οχήματα συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα το ένα να εκτραπεί της πορείας του και να καταλήξει σε χαντάκι, ενώ το δεύτερο ακινητοποιήθηκε εντός του οδοστρώματος.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα μέλη της Τροχαίας, τα οποία ανέλαβαν τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και φρόντισαν για την ασφαλή μετακίνηση του δεύτερου οχήματος στη λωρίδα ασφαλείας.

Από τη σύγκρουση δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί, ενώ οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα για να διακριβώσουν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE