Ηράκλειο: Γιος χτύπησε την ηλικιωμένη μητέρα του και μετά την κλείδωσε σε δωμάτιο του σπιτιού

Ηράκλειο: Γιος χτύπησε την ηλικιωμένη μητέρα του και μετά την κλείδωσε σε δωμάτιο του σπιτιού

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται 54χρονος άνδρας για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος της μητέρας του στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Θύμα του γιου, μια 77χρονη γυναίκα η οποία και στο παρελθόν είχε πέσει θύμα βίας από το ίδιο άτομο, σύμφωνα με το cretalive.

Το βράδυ της Δευτέρας τα πράγματα ξεπέρασαν κάθε όριο, στην οικεία σε περιοχή του Ηρακλείου.

Ο άνδρας αφού χτύπησε την μητέρα του, την κλείδωσε σε δωμάτιο του σπιτιού.

Η 77χρονη άρχισε να ουρλιάζει ξεσηκώνοντας τη γειτονιά. Στην προσπάθειά της, μάλιστα, να αποδράσει, έσπασε το τζάμι. Οι περίοικοι θορυβήθηκαν και κάλεσαν την ΕΛ.ΑΣ.

Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικοί του τμήματος Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας Ηρακλείου συλλαμβάνοντας τον γιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

Χωρίς ενεργά μέτωπα φωτιάς ξημέρωσε σήμερα η Λεμεσός, ωστόσο ο φόβος για επικίνδυνες αναζωπυρώσεις παραμένει έντονος. Οι κάτοικοι των πυρόπληκτων κοινοτήτων πέρασαν ακόμη μία νύχτα χωρίς ηλεκτροδότηση και υδροδότηση, την ώρα που καταγράφονται καταγγελίες για πλιάτσικο σε εγκαταλελειμμένα σπίτια και υποστατικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE