Προσοχή: Προειδοποιεί γνωστή κυπριακή εταιρεία για απάτη με διαγωνισμό

Προσοχή: Προειδοποιεί γνωστή κυπριακή εταιρεία για απάτη με διαγωνισμό

Σε προειδοποιήσεις για απάτη στο όνομα της κάνει λόγο η κυπριακή εταιρεία Εύρηκα-Cyprus.

Σύμφωνα με ανάρτηση, η εταιρεία αναφέρει ότι κυκλοφορεί ψεύτικος λογαριασμός που προσποιείται την Εύρηκα-Cyprus και στέλνει παραπλανητικά μηνύματα.

«Μην ανοίγετε συνδέσμους και μην δίνετε προσωπικά στοιχεία. Δεν ζητάμε ποτέ πληρωμή για την παραλαβή δώρου και η επικοινωνία γίνεται μόνο από την επίσημη σελίδα μας. Ο νικητής του διαγωνισμού ανακοινώθηκε επίσημα σε ανάρτηση στις 10/06/2025. Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση και ευχαριστούμε για την κατανόηση», προσέθεσε.

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE