Ξεκίνησε η ανέλκυση του ελικοπτέρου που έπεσε στη μαρίνα Βουλιαγμένης

Ξεκίνησε η ανέλκυση του ελικοπτέρου που έπεσε στη μαρίνα Βουλιαγμένης

Ξεκίνησε η διαδικασία για την ανέλκυση του ελικοπτέρου που κατέπεσε στη θάλασσα, λίγα δευτερόλεπτα μετά την απογείωσή του από το ελικοδρόμιο της μαρίνας Βουλιαγμένης. 

Στο ελικόπτερο επέβαιναν πέντε άνθρωποι, οι οποίοι είναι σώοι. Πρόκειται για έναν Έλληνα, που ήταν ο πιλότος και δύο ζευγάρια Αμερικανών, που είχαν προορισμό τη Μύκονο. Στο σημείο έσπευσαν σκάφος του Λιμενικού, Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ.

Πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρχε και δεύτερη παρέα Αμερικανών τουριστών που ήταν μαζί με τα δύο ζευγάρια και θα πετούσαν αμέσως μετά από το ίδιο σημείο με ελικόπτερο άλλης εταιρείας. Ωστόσο μετά το ατύχημα, Οπως η πτήση ακυρώθηκε.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE

50 χρόνια άριστοι!

50 χρόνια άριστοι!