Πέθανε ο Γεώργιος Παναγιώτου - «Ένας άνθρωπος με Α κεφάλαιο» - Πότε θα γίνει η κηδεία

Πέθανε ο Γεώργιος Παναγιώτου - «Ένας άνθρωπος με Α κεφάλαιο» - Πότε θα γίνει η κηδεία

Ανείπωτη θλίψη στο χωριό Έμπα σκόρπισε ο θάνατος του Γεώργιου Παναγιώτου που απεβίωσε χθες, 20 Ιουνίου 2025, σε ηλικία 73 ετών.

Η κηδεία θα τελεστεί την Κυριακή 22 Ιουνίου 2025 και ώρα 11:00 π.μ στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στην Έμπα.

Παράκληση της οικογένειας όπως, αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές στο Hospice St. Michael.

Πάντως την λύπη του εξέφρασε σε ανάρτηση του ο Αντιπρόεδρος και Βουλευτής του ΔΗΚΟ, Χρύσανθος Σαββίδης ο οποίος αναφέρει: «Πολύ πόνο ψυχής. Ένας άνθρωπος με Α κεφάλαιο μας εγκαταλείπει πρόωρα. Αγαπημένε μου Κόκκο να πας στο καλό και είμαι βεβαίως ότι ο Θεός θα σε κατατάξει δίπλα στούς Αγγέλους».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλή: Μερικώς αποδεκτή η αναπομπή για πολλαπλές συντάξεις με τροποποιημένο κείμενο

Βουλή: Μερικώς αποδεκτή η αναπομπή για πολλαπλές συντάξεις με τροποποιημένο κείμενο

Η Ολομέλεια της Βουλής, σε έκτακτη συνεδρία της την Τρίτη, έκανε μερικώς αποδεκτή, την αναπομπή των νομοθεσιών για τις πολλαπλές συντάξεις από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ύστερα από κάποιες τροποποιήσεις επί των κειμένων.