Επικό πανό έξω από σπίτι με μήνυμα… «αγάπης» προς τους γείτονες – Λατρεμένα τα σχόλια – Δείτε φωτογραφία

Επικό πανό έξω από σπίτι με μήνυμα… «αγάπης» προς τους γείτονες – Λατρεμένα τα σχόλια – Δείτε φωτογραφία

Κάποιοι το λένε ζήλια. Άλλοι ότι δεν αντέχουν τη φασαρία. Το σίγουρο είναι πως στον γάμο… δεν πήγαν.

Γονείς νιόπαντρου ζευγαριού που προφανώς έκαναν πάρτι στο σπίτι τους ανάρτησαν πανό έξω στον τοίχο για να το δουν οι γείτονες που καλούσαν συνέχεια την αστυνομία.

Το μήνυμα ξεκάθαρο!

Δίνουν και παίρνουν τα σχόλια

«Ξεφτίλες ειλικρινά.. Άιστον κόσμο να το χαρεί. Έχεις και εσύ ευθύνη όμως:)) κάλεσε τους για το φαγητό για να γλυτώσεις από αυτούς!!»

«Καλά ρε εσύ... παντρεύκεις το παιδί σου και δεν εκάλεσες την γειτονιά🙂»

«Εγώ είμαι γειτόνισσα απέναντι, δεν μας κάλεσες αλλά διασκέδαζα μαζί σας. Περάσαμε πολύ ωραία »

«Μας το έκαναν στους αρραβώνες της κόρης μου»

«Οι πελλοί είναι οι αστυνομικοί που πήγαιναν κάθε 5 λεπτά»

«Πως μπορείς να το πεις στα μούτρα της χωρίς να της το πεις..»

«Δωρεάν προστασία ρε μην παραπονιέστε»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE