ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άρχισε ο «πόλεμος» μετά την παραίτηση Ελένης: «Δώσε πίσω την έδρα σου αλλιώς είναι κοροϊδία!»

Άρχισε ο «πόλεμος» μετά την παραίτηση Ελένης: «Δώσε πίσω την έδρα σου αλλιώς είναι κοροϊδία!»

Πολιτικές δονήσεις πολλών ρίχτερ έχει προκαλέσει η παραίτηση της Ελένη Θεοχάρους από τον ΔΗΣΥ και τα όργανα ήδη άρχισαν να παίζουν.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Η ίδια εξήγησε τους λόγους που παραιτήθηκε σε επιστολή που απέστειλε στον πρόεδρο του κόμματος Αβέρωφ Νεοφύτου.

Σαφέστατη όμως είναι και η πρόθεση της να κρατήσει την θέση στο ευρωκοινοβούλιο, θεωρώντας ότι την έχει κερδίσει ως Ελένη Θεοχάρους πρώτα και έπειτα ως στέλεχος του ΔΗΣΥ.

Αυτή της η απόφαση έχει προκαλέσει εκνευρισμό στο κόμμα που θεωρεί ότι η ίδια καταχράστηκε την θέση που είχε στον ΔΗΣΥ για να εκλεγεί στο αξίωμα του ευρωβουλευτή και σήμερα δεν παραδίδει την έδρα πίσω στην παράταξη που την εξέλεξε.

Ο Μιχάλης Σοφοκλέους του ΔΗΣΥ ο οποίος είναι Εκτελεστικός Διευθυντής του Ινστιτούτου Γλαύκος Κληρίδης, άνοιξε τον χορό της αντιπαράθεσης «αποχαιρετώντας» την Ελένη από το κόμμα με καρφιά και υπονοούμενα.

Ο ίδιος την κάλεσε να παραδώσει πίσω στον ΔΗΣΥ την έδρα της στο Ευρωκοινοβούλιο αλλιώς η πολιτική ηθική που επικαλείται η ίδια στους λόγους παραίτησης της θα είναι μια κοροϊδία. Ενώ της υπενθυμίζει ότι οι θέσεις του ΔΗΣΥ στο Κυπριακό ήταν πάντοτε οι ίδιες πριν εκείνη ενταχθεί σε αυτό.

Μάλιστα όλα αυτά τα γράφει στον τοίχο της Ευρωβουλευτού με τα σχόλια να δίνουν και να παίρνουν:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Βρέθηκε εκτός δρόμου, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε όχημα - Τραυματίστηκαν 5 πρόσωπα - Η κατάσταση της υγείας τους  

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Το ζήτημα της Συρίας και η επαναξιολόγηση του καθεστώτος περιοχών της χώρας, θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της Υπουργικής Συνόδου για το μεταναστευτικό, το οποίο πραγματοποιείται στη Λευκωσία με πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν υπουργοί και αξιωματούχοι από την Ελλάδα, την Τσεχία, την Αυστρία, την Πολωνία, τη Δανία, την Ιταλία και τη Μάλτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top