ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πίσω απο τα σίδερα τα πέντε πρόσωπα για τους εκβιασμούς του ροζ σκανδάλου - Καταζητείται ο 36χρονος από τη Λεμεσό

Πίσω απο τα σίδερα τα πέντε πρόσωπα για τους εκβιασμούς του ροζ σκανδάλου - Καταζητείται ο 36χρονος από τη Λεμεσό

Ενώπιον δικαστηρίου οι ύποπτοι για τις τρεις υποθέσεις τοκογλυφίας και εκβιασμών εναντίον 48χρονου επιχειρηματία.

Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Αρχηγείου, διερευνά μια καταγγελία για τοκογλυφία και εκβιασμό με τον ένα από τους δυο υπόπτους να είναι αστυνομικός.

Την Παρασκευή (20/11), οι δυο ύποπτοι παρουσιάστηκαν στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας όπου αποφάσισε την προσωποκράτηση τους για πέντε ημέρες για τον 38χρονο και τον 69χρονο από την Λευκωσία.  Να υπενθυμίσουμε  ο 38χρονος είναι αστυνομικός.

Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λεμεσού, διερευνά άλλες δύο ξεχωριστές υποθέσεις, οι οποίες καταγγέλθηκαν στο ΤΑΕ Αρχηγείου από 49χρονο επιχειρηματία. Στο πλαίσιο διερεύνησης των δύο υποθέσεων, η Αστυνομία προχώρησε την Πέμπτη (19/11) βάσει δικαστικών ενταλμάτων στη σύλληψη τριών προσώπων.

Σε σχέση με την καταγγελία για την πρώτη υπόθεση συνελήφθη ένα πρόσωπο ηλικίας 26 χρόνων από τη Λεμεσό, ενώ όσο αφορά τη δεύτερη υπόθεση συνελήφθησαν δύο πρόσωπα ηλικίας 33 και 34 χρόνων.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού αποφάσισε την Παρασκευή (20/11) την 6ημερη των 3 υπόπτων, ενώ μέχρι στιγμής καταζητείται από την Αστυνομία και ο 36χρονος συνεργός τους!

Οι ύποπτοι κατηγορούνται για τα αδικήματα της συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, απαίτηση χρημάτων με απειλές, εκβίαση, τοκογλυφία, αισχροκέρδεια, απειλή, βάση της νομοθεσίας ο περί παρεμπόδισης της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Διαβάστε επίσης: Λεμεσός: Ροζ σκάνδαλο με άρωμα αστυνομικού – Καταζητούνται δυο πρόσωπα

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top