LIFESTYLE

Χρήστος Λούλης- Έμιλυ Κολιανδρή: Διαβάστε σε ποιον μοιάζει η κορούλα τους!

Χρήστος Λούλης- Έμιλυ Κολιανδρή: Διαβάστε σε ποιον μοιάζει η κορούλα τους!

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας ζουν ο Χρήστος Λούλης και η Κύπρια ηθοποιός Έμιλυ Κολιανδρή γιατί εκτός από τον γιο τους, τον Αλέξανδρο, που είναι τώρα 3,5 ετών, πριν από 5 μήνες απέκτησαν και την κορούλα τους που τους έχει ξετρελάνει! Σε ποιον, όμως, από τους δύο της γονείς, μοιάζει η μικρούλα;

«Η μικρή είναι ίδια ο μπαμπάς της. Όσο μεγαλώνει ανοίγουν το χρώμα των μαλλιών και των ματιών της, τα οποία γίνονται γαλαζοπράσινα! Ο Χρήστος και η Έμιλυ δεν σχεδιάζουν ακόμη τη βάφτιση της, ούτε έχουν καταλήξει στο όνομα που θα της δώσουν«, επισημαίνει πηγή στο ΟΚ!.

«Μέσα μου δεν άλλαξε τίποτα σε σχέση με το πώς σκέφτομαι και πώς βλέπω τη ζωή, άλλαξε όμως το κέντρο του κόσμου μου, που είναι πλέον τα παιδιά μου: ο γιος μου και η κόρη μου. Είναι δύο πλάσματα που τα αγαπάω πέρα από τον εαυτό μου, πάνω από οποιονδήποτε άλλον άνθρωπο, που είμαι υπεύθυνος, αφοσιωμένος και αφιερωμένος σ’ αυτά. Εχει αλλάξει, λοιπόν, η καρδιά μου. Είμαι προς τα εκεί πια προσανατολισμένος. Και δεν σου κρύβω ότι τώρα με την κρίση το πρώτο που σκέφτομαι είναι τα παιδιά. Γιατί όταν είσαι 20 χρόνων δεν σε νοιάζει η επιβίωση, δεν τη σκέφτεσαι, ζεις και μ’ ένα βερίκοκο. Οταν, όμως, έχεις παιδιά, έχεις φτιάξει οικογένεια και σπίτι, το βλέπεις αλλιώς. Γιατί πρέπει να το δεις αλλιώς! Δεν είσαι μόνος σου για να μπορείς να επιβιώσεις μ’ ένα καρπούζι σε μια παραλία στα Κουφονήσια!», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη του ο γνωστός ηθοποιός για τα δύο του παιδάκια που ήρθαν για να του ομορφύνουν τη ζωή!

Να τους ζήσουν!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top