Κίτρινη προειδοποίηση βραδιάτικα: Καυτό Σαββατόβραδο με άνοδο της θερμοκρασίας

Κίτρινη προειδοποίηση βραδιάτικα: Καυτό Σαββατόβραδο με άνοδο της θερμοκρασίας

Το Τμήμα Μετεωρολογίας εξέδωσε προειδοποίηση για ακραία υψηλές θερμοκρασίες, η οποία αφορά και τη διάρκεια της αποψινής νύχτας.

Συγκεκριμένα, εκδόθηκε κίτρινη προειδοποίηση που θα ισχύει από τις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου μέχρι τις 09:00 το πρωί της Κυριακής.

Η ελάχιστη θερμοκρασία κατά τη διάρκεια της νύχτας αναμένεται να κυμανθεί γύρω στους 26 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό.

 

Υπενθυμίζεται ότι σε ισχύ βρίσκεται η πορτοκαλί προειδοποίηση, από τις 11:00 το πρωί, μέχρι και τις 17:00 το απόγευμα.

Η πρόγνωση του καιρού 

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 24 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, τη Δευτέρα και την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και θερμός.

Η θερμοκρασία μέχρι την Τρίτη δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, παραμένοντας αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

30 χρόνια αναμονής – Η υπόσχεση του Προεδρου Χριστοδουλίδη για τους δολοφόνους Ισαάκ και Σολωμού

30 χρόνια αναμονής – Η υπόσχεση του Προεδρου Χριστοδουλίδη για τους δολοφόνους Ισαάκ και Σολωμού

Νέα δέσμευση για την εντατικοποίηση των προσπαθειών με στόχο την εκτέλεση των ενταλμάτων σύλληψης που αφορούν τους καταζητούμενους για τις δολοφονίες του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE