Τερματίστηκαν οι αποκοπές καταναλωτικού φορτίου

Τερματίστηκαν οι αποκοπές καταναλωτικού φορτίου

Τον τερματισμό των αποκοπών καταναλωτικού φορτιού ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης ο Διαχειριστής Συστήματος Μεταφοράς Κύπρου (ΔΣΜΚ).

Το απόγευμα ο Διαχειριστής είχε ανακοινώσει ότι την εφαρμογή μέτρων, λόγω των εξαιρετικά ψηλών θερμοκρασιών, της αυξημένης ζήτησης ηλεκτρισμού από τους καταναλωτές και της περιορισμένης επάρκειας στην παραγωγή ηλεκτρισμού.

Οι αποκοπές καταναλωτικού φορτιού που άρχισαν στις 18:26 σήμερα, τερματίστηκαν στις 20:28, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΣΜΚ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, πέραν της διόρθωσης των στρεβλώσεων και αστοχιών του παρελθόντος, επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα και μετρήσιμα έργα που έχουν ως προορισμό την επάρκεια, την ασφάλεια προμήθειας, τη μείωση του κόστους της ενέργειας, και αποφεύγει την αοριστολογία, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.