Μουριά έπεσε και καταπλάκωσε δύο άτομα σε αυλή σπιτιού στην Πάτρα

Μουριά έπεσε και καταπλάκωσε δύο άτομα σε αυλή σπιτιού στην Πάτρα

Αναστάτωση προκλήθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης στα Αραχωβίτικα Πάτρας, όταν μια μουριά κατέρρευσε μέσα σε αυλή σπιτιού και καταπλάκωσε δύο άτομα.

Σύμφωνα με το tempo24, οι περίοικοι που άκουσαν τον θόρυβο έσπευσαν άμεσα στο σημείο και κατάφεραν, με τη συνδρομή και άλλων κατοίκων της περιοχής, να απεγκλωβίσουν τους τραυματίες. Στη συνέχεια τα δύο άτομα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε τοπικό νοσοκομείο.

Όταν στο σημείο έφτασε η δύναμη της Πυροσβεστικής μαζί με κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ, τα δύο άτομα είχαν ήδη απεγκλωβιστεί από τους κατοίκους.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας των τραυματιών.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE