Δίνει παράταση στη πληρωμή τελών για επαγγελματικά υποστατικά και άδειες ο Δήμος Λευκωσίας

Δίνει παράταση στη πληρωμή τελών για επαγγελματικά υποστατικά και άδειες ο Δήμος Λευκωσίας

Παράταση πληρωμής του τέλους Δικαιώματος για τη Διατήρηση ή Χρήση Επαγγελματικών Υποστατικών και της Επαγγελματικής Άδειας ανακοίνωσε ο Δήμος Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση δίνεται παράταση πληρωμής του τέλους Δικαιώματος για τη Διατήρηση ή Χρήση Επαγγελματικών Υποστατικών και Επαγγελματικής Άδειας μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου 2015. Μετά την ημερομηνία αυτή θα επιβληθεί 10% επιβάρυνση.

Διευκρινίζεται ότι οι πληρωμές μετά τις 30 Νοεμβρίου 2015 μπορούν να γίνουν μόνο στο Δημοτικό Ταμείο: στην οδό Παλιάς Ηλεκτρικής 13, Δευτέρα – Παρασκευή 8.00π.μ. – 3.00μ.μ. και στην ιστοσελίδα του Δήμου www.nicosiamunicipality.org.cy (e-λευκωσία).

Υπενθυμίζεται ότι έχει επίσης δοθεί παράταση πληρωμής των τελών Αποκομιδής Σκυβάλων και Ακίνητης Ιδιοκτησίας μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου 2015.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων και αυξημένων διπλωματικών διεργασιών, η Κυπριακή Δημοκρατία εντείνει την εξωτερική της δράση τόσο στο Κυπριακό, όσο και στο ανθρωπιστικό μέτωπο της Μέσης Ανατολής. Με φόντο την προγραμματισμένη συνάντηση υπό τον ΟΗΕ για το Κυπριακό, τη διαρκή δέσμευση στον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και την έτοιμη ανθρωπιστική αποστολή προς τη Γάζα μέσω του σχεδίου «Αμάλθεια», η Λευκωσία επιχειρεί να ενισχύσει τον διεθνή της ρόλο, προωθώντας ταυτόχρονα σταθερότητα, ειρήνη και αλληλεγγύη στην ευρύτερη περιοχή.