Γαλλία: Ο Σεμπαστιάν Λεκορνού νέος Πρωθυπουργός - Διορίστηκε από τον Μακρόν

Γαλλία: Ο Σεμπαστιάν Λεκορνού νέος Πρωθυπουργός - Διορίστηκε από τον Μακρόν

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν όρισε τον πιστό Σεμπαστιάν Λεκορνού, έναν προστατευόμενο του, ο οποίος τον στήριξε προεκλογικά το 2017, ως πρωθυπουργό την Τρίτη, αψηφώντας τις προσδοκίες ότι θα μπορούσε να στραφεί προς τα αριστερά.

Η επιλογή του Λεκορνού, 39 ετών, υποδηλώνει την αποφασιστικότητα του Μακρόν να συνεχίσει με μια κυβέρνηση μειοψηφίας που στέκεται σταθερά πίσω από την φιλοεπιχειρηματική ατζέντα οικονομικών μεταρρυθμίσεων, στο πλαίσιο της οποίας μειώθηκαν οι φόροι για τις επιχειρήσεις και τους πλούσιους και αυξήθηκε η ηλικία συνταξιοδότησης.
 
ΠΗΓΗ: Newsbomb.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE