Τροχαίο στη Λάρνακα: Φορτηγό προσέκρουσε σε πάσσαλο - Στο νοσοκομείο οδηγός

Τροχαίο στη Λάρνακα:  Φορτηγό προσέκρουσε σε πάσσαλο - Στο νοσοκομείο οδηγός

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στην Κοφίνου

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας μεταφέρθηκε το πρωί άνδρας ηλικίας 29 ετών, ο οποίος νωρίτερα εγκλωβίστηκε στο βαρύ φορτηγό που οδηγούσε και το οποίο ανατράπηκε παρά το παλαιό σφαγείο Κοφίνου.

Σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας γύρω στις 05.30 το πρωί της Πέμπτης 11 Σεπτεμβρίου, βαρύ φορτηγό το οποίο οδηγούσε άνδρας ηλικίας 29 ετών, στον παλαιό δρόμο Λεμεσού - Λευκωσίας πάρα το παλαιό σφαγείο Κοφίνου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ανατράπηκε, αφού προηγουμένως ανέκοψε πάσσαλο της ΑΗΚ.

Ο οδηγός του φορτηγού απεγκλωβίστηκε από μέλη της ΕΜΑΚ που μετέβησαν στη σκηνή και μεταφέρθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου υποβάλλεται σε εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Εντοπίζονται ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα – Νίκος Αναστασιάδης και Ρίκκος Ερωτοκρίτου στα κατονομαζόμενα πρόσωπα - Πίνακας

«Κράτος Μαφία»: Εντοπίζονται ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα – Νίκος Αναστασιάδης και Ρίκκος Ερωτοκρίτου στα κατονομαζόμενα πρόσωπα - Πίνακας

Η Ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς περιορίστηκε σε πρόσωπα (φυσικά ή νομικά) στα οποία καταλογίζονται ενδεχόμενες πράξεις διαφθοράς, και πρόσωπα τα οποία ενδεχομένως να συνδέονται με άλλα αδικήματα που δεν συνδέονται με πράξεις διαφθοράς και δυνάμει του Άρθρου 9 (3), του Νόμου.

BEST OF TOTHEMAONLINE