Απαράδεκτο περιστατικό: Ανεστάλη δρομολόγιο σχολικού λεωφορείου - Ποιος ο λόγος - Πότε θα επαναλειτουργήσει

Απαράδεκτο περιστατικό: Ανεστάλη δρομολόγιο σχολικού λεωφορείου - Ποιος ο λόγος - Πότε θα επαναλειτουργήσει

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, με ανακοίνωση του, ενημερώνει ότι η διαδρομή 115 από τις περιοχές Περβόλια – Κίτι προς την Τεχνική Σχολή Αγίου Λαζάρου και Τεχνική Σχολή Λάρνακας, η οποία είχε ανασταλεί την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2025 για λόγους ασφαλείας, θα επαναλειτουργήσει τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2025.

Η απόφαση για την επανέναρξη της διαδρομής λήφθηκε μετά από έγκριση του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων και περιλαμβάνει την τοποθέτηση φρουρών ασφαλείας στο λεωφορείο, ώστε να διασφαλίζεται η προστασία του οδηγού και των μαθητών.

«Το Υπουργείο καταδικάζει απερίφραστα τα περιστατικά που οδήγησαν στην προσωρινή αναστολή και υπογραμμίζει ότι η προστασία των πολιτών, και ιδιαίτερα των μαθητών, αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα. Οι μαθητές - επιβάτες της διαδρομής καλούνται να προσέρχονται κανονικά στις καθορισμένες στάσεις, σύμφωνα με το ισχύον πρόγραμμα», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λευκωσία: Έχασε τη ζωή του το 4χρονο αγοράκι που έπεσε από μπαλκόνι

Τραγωδία στη Λευκωσία: Έχασε τη ζωή του το 4χρονο αγοράκι που έπεσε από μπαλκόνι

Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (12/9) στην Έγκωμη, όπου ένα τετράχρονο αγόρι έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από μπαλκόνι πολυκατοικίας.