Απαράδεκτο περιστατικό: Ανεστάλη δρομολόγιο σχολικού λεωφορείου - Ποιος ο λόγος - Πότε θα επαναλειτουργήσει

Απαράδεκτο περιστατικό: Ανεστάλη δρομολόγιο σχολικού λεωφορείου - Ποιος ο λόγος - Πότε θα επαναλειτουργήσει

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, με ανακοίνωση του, ενημερώνει ότι η διαδρομή 115 από τις περιοχές Περβόλια – Κίτι προς την Τεχνική Σχολή Αγίου Λαζάρου και Τεχνική Σχολή Λάρνακας, η οποία είχε ανασταλεί την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2025 για λόγους ασφαλείας, θα επαναλειτουργήσει τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2025.

Η απόφαση για την επανέναρξη της διαδρομής λήφθηκε μετά από έγκριση του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων και περιλαμβάνει την τοποθέτηση φρουρών ασφαλείας στο λεωφορείο, ώστε να διασφαλίζεται η προστασία του οδηγού και των μαθητών.

«Το Υπουργείο καταδικάζει απερίφραστα τα περιστατικά που οδήγησαν στην προσωρινή αναστολή και υπογραμμίζει ότι η προστασία των πολιτών, και ιδιαίτερα των μαθητών, αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα. Οι μαθητές - επιβάτες της διαδρομής καλούνται να προσέρχονται κανονικά στις καθορισμένες στάσεις, σύμφωνα με το ισχύον πρόγραμμα», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο - Έχει χιλιάδες στόχους και πολεμικά σχέδια για 3 έως 6 εβδομάδες το Ισραήλ

Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο - Έχει χιλιάδες στόχους και πολεμικά σχέδια για 3 έως 6 εβδομάδες το Ισραήλ

Με χιλιάδες προκαθορισμένους στόχους και πολεμικά σχέδια διάρκειας από τρεις έως έξι εβδομάδες εμφανίζεται να είναι προετοιμασμένο το Ισραήλ, την ώρα που βρετανικά μαχητικά αεροσκάφη τύπου Eurofighter Typhoon και Lockheed Martin F-35 Lightning II πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο, ενισχύοντας την παρουσία συμμαχικών δυνάμεων στην περιοχή. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE