ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Φόνος Ρόσκα: Focus σε δεύτερο ύποπτο εκτός από τον γυμναστή

Φόνος Ρόσκα: Focus σε δεύτερο ύποπτο εκτός από τον γυμναστή

Συγκεκριμένη στόχευση και κατεύθυνση έχουν τις τελευταίες ώρες οι έρευνες και ανακρίσεις της Αστυνομίας για την υπόθεση της δολοφονίας της Ντανιέλας Ρόσκα και τα επόμενα λίγα 24ωρα αναμένονται νέες εξελίξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Φιλελεύθερου», οι κινήσεις της Αστυνομίας αφορούν συγκεκριμένο άτομο που από την πρώτη στιγμή θεωρήθηκε παράλληλος ύποπτος μαζί με τον 34χρονο γυμναστή, αλλά αποφασίστηκε τότε να δοθεί έμφαση στον τελευταίο, λόγω των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων και του μηνύματος που είχε αποστείλει στο θύμα, λίγη ώρα πριν τη διάπραξη του εγκλήματος.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, το άτομο αυτό περιλαμβάνεται στο στενό περιβάλλον του θύματος και σχετικές υποψίες για πιθανή εμπλοκή του είχαν εγερθεί από την αρχή της υπόθεσης, σύμφωνα και με τις καταθέσεις φιλενάδων της Ντανιέλας. 

Πέραν αυτών, όμως, η Αστυνομία φαίνεται να έχει υπόψη της και κάποια άλλα δεδομένα, καθώς το θύμα εκμυστηρευόταν πτυχές της προσωπικής του ζωής στο στενό του φιλικό περιβάλλον, από το οποίο εξασφαλίστηκαν σημαντικές πληροφορίες από τους ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας.

Στο μεταξύ, ούτε και το θέμα των τεκμηρίων έχει λήξει για την Αστυνομία, παρόλο που ο πρώτος έλεγχος δεν κατέδειξε κάποιο γενετικό υλικό. Η Αστυνομία πρόκειται να υποβάλει σε δεύτερη, πιο εξειδικευμένη εξέταση τα τεκμήρια με την ελπίδα αυτή τη φορά να προκύψει κάτι θετικό.
Αποτελέσματα ωστόσο θα υπάρξουν με την πάροδο κάποιων ακόμη ημερών. Ειδικά σε αυτή την υπόθεση, τεκμήρια αποτελούν όλα σχεδόν τα έπιπλα και αντικείμενα στο σαλόνι του διαμερίσματος όπου διεξήχθη πάλη, καθώς και κάποια αντικείμενα στο υπνοδωμάτιο, με αποτέλεσμα ο όγκος των εξετάσεων να είναι πολύ πιο μεγάλος σε σχέση με παρόμοιες υποθέσεις.

Αξίζει να αναφερθεί ότι παρόλο που ο δράστης της δολοφονίας έδεσε με κορδόνια πισθάγκωνα το θύμα του, εντούτοις, ούτε και σε αυτά βρέθηκε γενετικό του υλικό.

Από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι τις μερικές ώρες που έζησε η Ντανιέλα πριν ξεψυχήσει, προσπάθησε μάταια να ξεγλιστρήσει τα χέρια της μέσα από αυτά, με αποτέλεσμα λόγω αυτής της τριβής τα όποια ίχνη ξένου γενετικού υλικού να καταστραφούν.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

«Πρεμιέρα» με παρατράγουδα για την εξεταστική περίοδο - Οι καταγγελίες για το γραπτό

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αυτοί είναι οι δυο ανεξάρτητοι ποινικοί ανακριτές που διορίστηκαν από το Υπουργικό

Επιστολή Τσίγκη για τις κάμερες: Να γίνουν έντονες οι σημάνσεις στις προειδοποιητικές πινακίδες– «Πρώτα στον Στρόβολο»

Αγανακτισμένος ο πατέρας του μικρού μαχητή Λούκα: Κλείδωσαν τον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας



Κατηγορηματικός ο ΠτΔ - «Δεν έχω απορρίψει καμία πρόταση της προσωπικής απεσταλμένης»

Κατηγορηματικός ο ΠτΔ - «Δεν έχω απορρίψει καμία πρόταση της προσωπικής απεσταλμένης»

Στο Κυπριακό, στο μεταναστευτικό και στο θέμα του πορίσματος της έρευνας για τον Ακάμα αναφέρθηκε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top