ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άστατος ο καιρός τις επόμενες μέρες: Διαβάστε που και πότε θα βρέξει

Άστατος ο καιρός τις επόμενες μέρες: Διαβάστε που και πότε θα βρέξει

Οι τελευταίες μέρες του Νοέμβη, αναμένεται να είναι βροχερές αφού σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία ο καιρός θα είναι άστατος ενώ έρχεται και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας από την ερχόμενη βδομάδα

Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα µερικώς συννεφιασµένος, ενώ τοπικά δυνατό να παρατηρηθεί παροδικά αυξηµένη χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη στα νότια και ανατολικά παράλια, αλλά στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παραµείνει λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 14 στα υπόλοιπα παράλια και στους 7 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο θα υπάρχουν διαστήµατα µε κυρίως αίθριο καιρό, αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, οι οποίες από αργά το απόγευµα σταδιακά θα πυκνώσουν. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και τοπικά στα προσήνεµα µετά το µεσηµέρι µέχρι ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 24 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και παροδικά κυρίως συννεφιασµένος, ενώ αναµένονται µεµονωµένες βροχές, η και καταιγίδα, κυρίως στα δυτικά, στα βόρεια και τα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, γενικά ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, αλλά τοπικά στα προσήνεµα, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη.

Την Κυριακή, παροδικά αυξηµένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως τις πρωινές ώρες, ιδιαίτερα στα δυτικά τα βόρεια και τα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες.

Την Τρίτη παροδικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές και ενδεχοµένως µεµονωµένη καταιγίδα. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή την Κυριακή, ενώ τη ∆ευτέρα και την Τρίτη αναµένεται σταδιακά αισθητή πτώση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top