Άγριο επεισόδιο μεταξύ δύο οδηγών στη Νέα Χαλκηδόνα για την προτεραιότητα στο φανάρι - Δείτε βίντεο

Άγριο επεισόδιο μεταξύ δύο οδηγών στη Νέα Χαλκηδόνα για την προτεραιότητα στο φανάρι - Δείτε βίντεο

Άγριο επεισόδιο ανάμεσα σε δύο οδηγούς οχημάτων έπειτα από διαφωνία τους για το ποιος είχε προτεραιότηα σε φωτεινό σηματοδότη, σημειώθηκε μέρα μεσημέρι σε κεντρικό δρόμο της Νέας Χαλκηδόνας.

Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν μπουνιές και κλωτσιές το μεσημέρι της Πέμπτης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η διαφωνία των δύο οδηγών είχε ξεκινήσει νωρίτερα και όταν έφτασαν δίπλα δίπλα στον δρόμο έδωσαν ραντεβού απέναντι, όπου πιάστηκαν στα χέρια.

Οι δύο οδηγοί άφησαν στην άκρη αυτοκίνητο και μηχανή και άρχισαν να μαλώνουν με μπουνιές και τραβήγματα. Η μπλούζα του ενός μάλιστα σκίστηκε, καθώς έπεσαν κάτω και χτυπούσαν.

Το μένος των δύο ανδρών ήταν μεγάλο. Το άγριο σκηνικό έγινε μπροστά από μια επιχείρηση με τον ιδιοκτήτη στην αρχή να φοβάται να τους πλησιάσει καθώς φοβήθηκε ότι είχαν όπλα.

 
ΠΗΓΗ: CNN.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE