«Μύρισε» κάνναβη στο οδόφραγμα: Συνελήφθη 60χρονος στη Δερύνεια

«Μύρισε» κάνναβη στο οδόφραγμα: Συνελήφθη 60χρονος στη Δερύνεια

Λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων εντόπισαν την Παρασκευή μικρή ποσότητα κάνναβης μέσα σε χειροποίητα τσιγάρα και αλουμινένιες συσκευασίες, κατά τη διάρκεια των συνήθων ελέγχων διερχομένων οχημάτων στο σημείο διέλευσης Δερύνειας.

Ανακοίνωση του Τμήματος Τελωνείων αναφέρει πως κατά την διενέργεια του φυσικού ελέγχου εντοπίστηκαν ανάμεσα στα προσωπικά αντικείμενα 60χρονου «7 χειροποίητα τσιγάρα και 4 αλουμινένιες συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 7,2 γραμμαρίων». 

Ο ύποπτος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν από το Τμήμα Τελωνείων και στα πλαίσια συνεργασίας με την Αστυνομία, παραδόθηκαν στην ΥΚΑΝ για περαιτέρω διερεύνηση, προστίθεται

Οι έρευνες συνεχίζονται από το Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ Αμμοχώστου.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Δένεια, Άγκυρα και ΟΗΕ: Ο Ερχιουρμάν δείχνει τις προτεραιότητές του

Κυπριακό: Δένεια, Άγκυρα και ΟΗΕ: Ο Ερχιουρμάν δείχνει τις προτεραιότητές του

Το πρόσφατο επεισόδιο στη Δένεια με τον κατοχικό στρατό, ήρθε να υπενθυμίσει, με τον πιο ωμό τρόπο, πως η τουρκική κατοχή παραμένει ενεργή και προκλητική. Όσοι έσπευσαν να υποδεχθούν την λεγόμενη «εκλογή» του Τουφάν Ερχιουρμάν ως μια «ευκαιρία για επανεκκίνηση» στο Κυπριακό, βλέπουν πλέον την πραγματικότητα να τους διαψεύδει. Ο νέος κατοχικός ηγέτης, δείχνει από νωρίς ποιες είναι οι προτεραιότητές του- και αυτές βρίσκονται αναμφίβολα στην Άγκυρα.