Χωρίς τέλος το σήριαλ με την ΑΤΑ - Νέα κοινή συνάντηση των εταίρων με τους Υπουργούς

Χωρίς τέλος το σήριαλ με την ΑΤΑ - Νέα κοινή συνάντηση των εταίρων με τους Υπουργούς

Κοινή συνάντηση των κοινωνικών εταίρων με τον Υπουργό Εργασίας και τον Υπουργό Οικονομικών, θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Εργασίας, «η μεσολαβητική διαδικασία για την επίτευξη Μόνιμης Συμφωνίας για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή συνεχίζεται και επικεντρώνεται στα σημεία όπου διαμορφώνονται ικανοποιητικές συγκλίσεις μεταξύ των δύο πλευρών».

Προς αυτή την κατεύθυνση, σημειώνει, προγραμματίστηκε κατά την αυριανή μέρα κοινή συνάντηση των κοινωνικών εταίρων με τον Υπουργό Εργασίας Γιάννη Παναγιώτου και τον Υπουργό Οικονομικών Μάκη Κεραυνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, η συνάντηση θα γίνει στις 10 το πρωί.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ινδία τον Μάιο - την οποία επιβεβαίωσε σε χθεσινές του δηλώσεις- με σταθμούς το Νέο Δελχί και τη Μουμπάι και με τη συνοδεία ευρείας επιχειρηματικής αποστολής, δεν πρέπει να προσεγγιστεί ως μια ακόμη διπλωματική δραστηριότητα υψηλού επιπέδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE