Ξέσπασε πυρκαγιά κατά τη διάρκεια βολής της Εθνικής Φρουράς - Έτρεχε η Πυροσβεστική

Ξέσπασε πυρκαγιά κατά τη διάρκεια βολής της Εθνικής Φρουράς - Έτρεχε η Πυροσβεστική

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι σήμερα Πέμπτη 06/11/2025 και ώρα 17:00 εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην τοποθεσία ¨Καψαλιά¨ εντός του πεδίου βολής Καλού Χωριού της Επαρχίας Λάρνακας.

Η επέμβαση των δυνάμεων πυρόσβεσης του Τμήματος Δασών ήταν άμεση, με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο στις 18:20, αφού έκαψε έκταση μισού (0,5) εκταρίου με χαμηλή άγρια βλάστηση.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 31 άτομα του Τμήματος Δασών με 9 πυροσβεστικά οχήματα, 1 βυτιοφόρο όχημα και 1 προωθητή γαιών.

Η πυρκαγιά προκλήθηκε κατά την διάρκεια προγραμματισμένης βολής βαρέων όπλων της Εθνικής Φρουράς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται πλέον το βάρος των εξελίξεων στο Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη να εισέρχεται σε ένα τριήμερο καθοριστικών επαφών και τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες να καλείται να διαπιστώσει, κατά πόσο έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για το επόμενο βήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE