Ετοιμάστε πορτοφόλια: Έρχονται Black Friday και Cyber Monday με μεγάλες εκπτώσεις – Κάποιοι άρχισαν ήδη με… «Black Month»

Ετοιμάστε πορτοφόλια: Έρχονται Black Friday και Cyber Monday με μεγάλες εκπτώσεις – Κάποιοι άρχισαν ήδη με… «Black Month»

Ξεκινήστε από τώρα να προγραμματίζετε τις αγορές σας για τη Black Friday και τη Cyber Monday, με τη μεν πρώτη να πέφτει φέτος την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου (28/11) και τη δε δεύτερη την 1η Δεκεμβρίου 2025.

Αφού δεν υπάρχει συγκεκριμένη περίοδος εκπτώσεων, πολλές επιχειρήσεις ξεκίνησαν τις προσφορές τους από το Σάββατο 1η Νοεμβρίου, είτε υπό τη μορφή του «Μαύρου μήνα - Black Month» είτε κυρίως στα είδη ένδυσης και υπόδησης με τη μορφή των ενδιάμεσων εκπτώσεων στο χειμερινό στοκ.

Υπενθυμίζεται πως η Black Friday επικεντρώνεται σε οικιακά είδη και συσκευές, αν και τα τελευταία χρόνια οι προσφορές έχουν επεκταθεί και σε άλλα είδη -όπως ρούχα και παπούτσια.

Στη Cyber Monday επικρατούν τα προϊόντα τεχνολογίας gadgets, software και συνδρομές.

Πάντως οι περισσότερες εταιρείες προϊόντων τεχνολογίας στην Κύπρο έβγαλαν τις πρώτες ανακοινώσεις καλώντας τον κόσμο να εγγραφεί σε newsletter για να μάθει πρώτος τις εκπτώσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE