Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Στο νοσοκομείο το θύμα - Συνελήφθη ο δράστης
Συναγερμός σήμανε το βράδυ του Σαββάτου καθώς αλλοδαπός μπούκαρε σε γνωστό εστιατόριο στο Παραλίμνι και επιτέθηκε με μαχαίρι στον γιο του ιδιοκτήτη.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, 24χρονος κυπριακής καταγωγής φέρεται να κτύπησε 30χρονο από το Νεπάλ σε χωριό της επαρχίας Πάφου ενώ αυτός ανέμενε στη στάση το λεωφορείο .
Ο 30χρονος στη θέα του 24χρονου προσπάθησε να διαφύγει ωστόσο αυτό δεν έγινε κατορθωτό αφού δράστης κατάφερε να τον ακινητοποιήσει και να τον τραυματίσει σοβαρά με τα χέρια του.
Ο 30χρονος διακομίσθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διέγνωσε πως αυτός φέρει σοβαρά τραύματα και κακώσεις στο κεφάλι.
Η κατάσταση του περιγράφεται ως κρίσιμη και σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς αναμένεται να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για περαιτέρω περίθαλψη.
Το επεισόδιο σημειώθηκε στις 10:00 με 10:30 περίπου το πρωί στην κοινότητα του Στατού.Ο 24χρονος μετά το συμβάν τράπηκε σε φυγή, ενώ ακολούθως εντοπίστηκε και συνελήφθη.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις