Έχουν κάνει το Ελλάδα - Κύπρος, Ομόνοια - Παγκράτι! Δημόσια έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι της Showbiz

Έχουν κάνει το Ελλάδα - Κύπρος, Ομόνοια - Παγκράτι! Δημόσια έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι της Showbiz

Η απόσταση σίγουρα δεν τους χωρίζει και αυτή τη φορά, τους βρήκαμε αγκαλιά, να πίνουν το ποτό τους.

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης εδώ και έναν χρόνο έχει σχέση.Η Κλέλια Μενελάου είναι χορεύτρια της Λυρικής Σκηνής της Κύπρου και γνωρίστηκαν στην Κύπρο όπου ο ηθοποιός βρισκόταν για γυρίσματα

 Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι πολύ ευτυχισμένο και το είδαμε και μόνοι μας από την σπάνια δημόσια εμφάνιση που έκαναν στο νυχτερινό μαγαζί Casablanca. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Παναγιώτη Μπουγιούρη και την σύντροφο του Κλέλια Μενελάου να κρατιούνται συνεχώς από το χέρι και όταν κάθισαν στο τραπέζι τους να είναι αγκαλιασμένοι.

Ο κούκλος ηθοποιός και η όμορφη μπαλαρίνα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Το ερωτευμένο ζευγάρι της showbiz κρατάει την σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και όταν ο φωτογραφικός φακός τους απαθανατίζει τους βλέπουμε πιο ανανεωμένους και ερωτευμένους από ποτέ.

3822_MPOYGIOYRIS_MENELAOY_28112015

3820_MPOYGIOYRIS_MENELAOY_28112015

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.