Ο Γάρος της Ημέρας: «Προφανώς νομίζει εν μόνος του...» - Οδηγός έκανε το χωράφι δικό του – Δείτε φωτογραφία

Ο Γάρος της Ημέρας: «Προφανώς νομίζει εν μόνος του...» - Οδηγός έκανε το χωράφι δικό του – Δείτε φωτογραφία

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις – και στην προκειμένη περίπτωση, άφθονο γέλιο αλλά και αγανάκτηση.

Ανάρτηση στη σελίδα του Facebook «Ο Γάρος της Ημέρας» αποτυπώνει δύο οχήματα σταθμευμένα… στραβά σε χωράφι, καταλαμβάνοντας χώρο με τέτοιον τρόπο που καθιστά αδύνατη τη στάθμευση άλλων αυτοκινήτων.

Στη φωτογραφία φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι οδηγοί επέλεξαν να παρκάρουν χωρίς να σκεφτούν τους υπόλοιπους οδηγούς, μετατρέποντας έναν ανοιχτό χώρο σε «αδιέξοδο» για όποιον θα ήθελε να αφήσει το όχημά του στο ίδιο σημείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE