Στο Μακάρειο 2χρονο κοριτσάκι μετά από τροχαίο - Η κατάσταση υγείας της

Στο Μακάρειο 2χρονο κοριτσάκι μετά από τροχαίο - Η κατάσταση υγείας της

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες το απόγευμα γύρω κοντά στο Μεσαιωνικό Καστρο της Κάτω Πάφου όταν κοριτσάκι  τραυματίστηκε από διερχόμενο που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι στον πεζόδρομο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες 20/12/25 γύρω στις 7.30 το απόγευμα, κοριτσάκι ηλικίας 2 χρονών το οποίο περπατούσε με τους γονείς του στο παραλιακό πεζόδρομο της Λεωφόρου Ποσειδώνος στη Κάτω Πάφο, χτυπήθηκε ελαφρώς από διερχόμενο ηλεκτρικό πατίνι που το χειριζόταν άγνωστος άντρας.

Το παιδί, τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και στη συνέχεια στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία, όπου κρατήθηκε για προληπτικούς λόγους. Ο Κλάδος Τροχαίας Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.