VIDEO: Πασίγνωστος πυγμάχος ενεπλάκη σε τροχαίο με δύο νεκρούς και τραυματίστηκε - Δείτε φωτογραφίες

VIDEO: Πασίγνωστος πυγμάχος ενεπλάκη σε τροχαίο με δύο νεκρούς και τραυματίστηκε - Δείτε φωτογραφίες

Οι Αρχές της Νιγηρίας ανακοίνωσαν ότι ο Βρετανός πρωταθλητής βαρέων βαρών της πυγμαχίας, Άντονι Τζόσουα, ενεπλάκη σε τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει τις πολιτείες Όγκουν και Λάγος.

Ο 36χρονος πυγμάχος, ο οποίος έχει ρίζες στην πόλη Σαγκάμου, στη νοτιοδυτική Νιγηρία, τραυματίστηκε ελαφρά, σύμφωνα με την αστυνομία. Όπως επιβεβαίωσαν οι Αρχές στο BBC, η κατάσταση της υγείας του δεν προκαλεί ανησυχία.

Φωτογραφίες και βίντεο που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν ένα αυτοκίνητο με σοβαρές ζημιές, το οποίο φέρεται να εμπλέκεται στο περιστατικό. Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι από το τροχαίο έχασαν τη ζωή τους δύο άνθρωποι.

 

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στη νιγηριανή εφημερίδα The Punch ότι στο δυστύχημα ενεπλάκησαν δύο οχήματα. «Ο Τζόσουα ήταν σε ένα SUV, καθόταν πίσω από τον οδηγό, με ένα άλλο άτομο δίπλα του» δήλωσε στην εφημερίδα. «Συνολικά υπήρχαν τέσσερα άτομα στο όχημα που επέβαινε ο πυγμάχος».

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο οδηγός του οχήματος στο οποίο επέβαινε ο πυγμάχος έχασε τον έλεγχο κατά τη διάρκεια «ενός ελιγμού προσπέρασης» και έπεσε πάνω σε ένα ακινητοποιημένο φορτηγό στην άκρη του δρόμου.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE