BINTEO: Σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ταϊλάνδη – Γερανός κατέρρευσε και έπεσε σε τρένο, τουλάχιστον 22 νεκροί

BINTEO: Σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ταϊλάνδη – Γερανός κατέρρευσε και έπεσε σε τρένο, τουλάχιστον 22 νεκροί

Σιδηροδρομικό δυστύχημα με τουλάχιστον 22 νεκρούς σημειώθηκε σήμερα, Τετάρτη, στην Ταϊλάνδη, όταν ένας γερανός πάνω σε υπό κατασκευή γέφυρα έπεσε πάνω σε τρένο.

Στο τρένο επέβαιναν συνολικά 190 άνθρωποι ενώ εκτός από τους 22 που έχασαν τη ζωή τους, άλλοι 55 τραυματίστηκαν

Το δυστύχημα σημειώθηκε στη βόρεια Ταϊλάνδη όταν ο γερανός που ήταν τοποθετημένος πάνω σε υπό κατασκευή γέφυρα για σιδηροδρομικές γραμμές υψηλής ταχύτητας, έπεσε πάνω σε διερχόμενο τρένο με αποτέλεσμα το δεύτερο και το τρίτο βαγόνι να εκτροχιαστούν.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.