Viral βίντεο: Πήγαν στο Τροόδος και επέστρεψαν με λάφυρο - Τι έβαλαν στο καπό τους

Viral βίντεο: Πήγαν στο Τροόδος και επέστρεψαν με λάφυρο - Τι έβαλαν στο καπό τους

Μια συνήθεια που είχαν πάντα οι Κύπριοι οδηγοί είναι όταν μεταβαίνουν στην περιοχή του Τροόδους τους χειμερινούς μήνες και ειδικά όταν είναι χιονισμένα, είναι να δημιουργούν χιονάνθρωπο στο καπό του αυτοκινήτου και να τον μεταφέρουν στο σπίτι τους.

Αυτή η συνήθεια φαίνεται να συνεχίζεται μέχρι σήμερα αφού, τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο κατά την επιστροφή των εκδρομέων στο Τρόοδος, οι οποίοι αφού δημιούργησαν τον δικό τους χιονάνθρωπο στο καπό του αυτοκινήτου τους και έσπευσαν να αναρτήσουν το βίντεο στο Tik-Tok.

Όπως αναφέρεται και στη λεζάντα που φανερώνει αυτοσαρκασμό, «pov: είσαι κυπραίος και μόλις έφυες που το Τρόοδος».

Δείτε το βίντεο:

@eva_con κλασσική περίπτωση 😆 #fyp #mpesfy #tiktokcyprus #troodos #greektikok ♬ πρωτότυπος ήχος - lilbwoi.rap

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ από την Ολομέλεια του  Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου - «Η ενότητα είναι η μεγαλύτερή μας δύναμη»

ΠτΔ από την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου - «Η ενότητα είναι η μεγαλύτερή μας δύναμη»

Η ενότητα είναι η μεγαλύτερή μας δύναμη, τόνισε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης παρουσιάζοντας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.