Βουλευτικές εκλογές: Στη «μάχη» της Λάρνακας με τον ΔΗΣΥ – Εξαγγελία μέσω social media – Ποιος είναι ο νέος υποψήφιος

Βουλευτικές εκλογές: Στη «μάχη» της Λάρνακας με τον ΔΗΣΥ – Εξαγγελία μέσω social media – Ποιος είναι ο νέος υποψήφιος

Την υποψηφιότητά του για τις Βουλευτικές Εκλογές στην Λάρνακα με τον Δημοκρατικό Συναγερμό εξήγγειλε ο Αργυρός Ευαγγέλου.

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξήγγειλε την υποψηφιότητα του «με αίσθημα ευθύνης και βαθιά σύνδεση με τη Λάρνακα», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Κατάγομαι από την Ορμήδεια και τους Αγίους Βαβατσινιάς και ζω καθημερινά τις αγωνίες των συμπολιτών μας: το αυξημένο κόστος ζωής, τη στέγαση των νέων, την ποιότητα των υπηρεσιών υγείας και των δημόσιων υπηρεσιών, καθώς και την ανάγκη για πραγματική και ανάπτυξη.», είπε ο υποψήφιος βουλευτής.

«Σε μια πολιτική με ρεαλισμό, υπευθυνότητα και λύσεις που μπορούν να εφαρμοστούν, χωρίς πολλά λόγια και χωρίς ψεύτικες υποσχέσεις, αλλά με επιμονή, διεκδίκηση και συνεχή πίεση ώστε η Λάρνακα να κερδίζει όσα δικαιούται», συμπλήρωσε.

«Με εμπειρία στη στρατηγική επικοινωνία και ενεργή παρουσία στην τοπική αυτοδιοίκηση και τον πολιτισμό, επιδιώκω να συμβάλω ουσιαστικά στη συλλογική προσπάθεια για μια Λάρνακα που προχωρά μπροστά, με σχέδιο, συνέπεια και σεβασμό στην ποιότητα ζωής των πολιτών της.Θέλω να εκπροσωπήσω την Πόλη και Επαρχία της Λάρνακας με σεβασμό, σοβαρότητα, αξιοπιστία και καθαρή φωνή στη Βουλή των Αντιπροσώπων.», προσθέτει ο κ. Ευαγγέλου.

Δείτε την εξαγγελία:

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE