Ο Τουφάν Έρχιουρμαν προτείνει σύσταση δικοινοτικής τεχνικής επιτροπής για το χαλλούμι

Ο Τουφάν Έρχιουρμαν προτείνει σύσταση δικοινοτικής τεχνικής επιτροπής για το χαλλούμι

Τη σύσταση δικοινοτικής τεχνικής επιτροπής για το χαλούμι προτείνει ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν.

Σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται σε ετοιμότητα της τουρκοκυπριακής πλευράς με τις αρχές της Δημοκρατίας στους τομείς της γεωργίας και της κτηνοτροφίας. Ο κύριος Έρχιουρμαν ζητεί παράλληλα να προχωρήσουν το ταχύτερο δυνατόν οι υπογραφές για να ξεκινήσουν οι έλεγχοι στα κατεχόμενα στο πλαίσιο της κατοχύρωσης του κυπριακού τυριού.

Για το ζήτημα του αφθώδους πυρετού ο Τουφάν Έρχιουρμαν υποστηρίζει ότι διενεργήθηκαν έγκαιροι εμβολιασμοί στα κατεχόμενα και προσθέτει πως, όταν προέκυψε ανάγκη, παραχωρήθηκαν εμβόλια και στις ελεύθερες περιοχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η ΕΔΕΚ άξιζε να ήταν στη Βουλή και θεωρώ ότι μπορεί να επανέλθει»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η ΕΔΕΚ άξιζε να ήταν στη Βουλή και θεωρώ ότι μπορεί να επανέλθει»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τη νεοεκλεγείσα Πρόεδρο της ΕΔΕΚ κα Σοφία Χριστοδούλου Μακρή.