Έκλεισε τμήμα δρόμου στη Λευκωσία λόγω βλάβης σε αγωγό - Μέχρι πότε θα παραμείνει κλειστό

Έκλεισε τμήμα δρόμου στη Λευκωσία λόγω βλάβης σε αγωγό - Μέχρι πότε θα παραμείνει κλειστό

Λόγω βλάβης σε αγωγό του ΕΟΑ, η οποία σημειώθηκε τις πρωινές ώρες, έχει κλείσει τμήμα της Λεωφόρου Βύρωνος, πλησίον της συμβολής της με τις λεωφόρους Ομήρου, Μίκη Θεοδωράκη και την οδό Νεχρού.

Ως εκ τούτου, μέχρι και αύριο (9 Μαίου), η τροχαία κίνηση από τις λεωφόρους Ομήρου και Μίκη Θεοδωράκη θα διοχετεύεται αποκλειστικά μέσω της οδού Νεχρού.

Το κοινό καλείται να επιδεικνύει ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνεται με τις υποδείξεις της Αστυνομίας και της σχετικής οδικής σήμανσης, καθώς και να χρησιμοποιεί εναλλακτικές διαδρομές όπου αυτό είναι δυνατό.

Απολογούμαστε για την ταλαιπωρία και ευχαριστούμε το κοινό για την κατανόηση και συνεργασία του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Κομβικής σημασίας η συνάντηση ΠτΔ με τον ΓΓ των ΗΕ»

Λετυμπιώτης: «Κομβικής σημασίας η συνάντηση ΠτΔ με τον ΓΓ των ΗΕ»

Κορυφαία διπλωματική στιγμή αποτελεί η εβδομάδα υψηλού επιπέδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE