EXIT POLLS: Τι δείχνουν οι μετρήσεις των τηλεοπτικών σταθμών – Ποια κόμματα φαίνεται να μπαίνουν στη Βουλή

EXIT POLLS: Τι δείχνουν οι μετρήσεις των τηλεοπτικών σταθμών – Ποια κόμματα φαίνεται να μπαίνουν στη Βουλή

Οι κάλπες έκλεισαν στις 18:00 ακριβώς και τα τηλεοπτικά κανάλια προχώρησαν στην ανακοίνωση των exit polls, δίνοντας το αρχικό στίγμα της νέας πολιτικής εικόνας και της κατανομής των εδρών στη νέα Βουλή των Αντιπροσώπων.

Τονίζεται πως δεν πρόκειται για το τελικό αποτέλεσμα αλλά εκτιμήσεις στη βάση συλλογής δεδομένων από εταιρείες δημοσκοπήσεων για λογαριασμό των τηλεοπτικών καναλιών.

Όπως όλα δείχνουν από τις πρώτες εκτιμήσεις, αναμένεται να δούμε ένα τεράστιο ντέρμπι για την πρωτιά ανάμεσα στον ΔΗΣΥ και το ΑΚΕΛ.

Το exit poll του Alpha Κύπρου

Το exit poll του ΡΙΚ

Το exit poll του Omega

Το exit poll του SIGMA

Το exit poll του ANT1

Τα exit polls συνολικά σε μια κάρτα 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE