Μαρτυρία «έκαψε» 40χρονο για κλοπή από υπεραγορά - Του πέρασαν χειροπέδες

Μαρτυρία «έκαψε» 40χρονο για κλοπή από υπεραγορά - Του πέρασαν χειροπέδες

Η Αστυνομία προχώρησε χθες στη σύλληψη 40χρονου, ο οποίος καταζητείτο για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής, η οποία διαπράχθηκε σε υπεραγορά στη Λευκωσία, τον περασμένο Δεκέμβριο.

Η διάρρηξη διαπράχθηκε στις 20/12/2025, με τους δράστες να αποσπούν χρηματικό ποσό. Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 40χρονου, βάσει της οποίας εκδόθηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης, με το οποίο συνελήφθη.

Τα στοιχεία και η φωτογραφία του 40χρονου δόθηκαν στη δημοσιότητα στις 25/05/2026 από την Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του. Μετά τη σύλληψή του, η συνέχιση της δημοσίευσης των προσωπικών στοιχείων και της φωτογραφίας του, είναι αχρείαστη.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

Οι ήρωές μας ορίζουν το χρέος και την ευθύνη όλων μας να πράξουμε ό,τι είναι δυνατό για τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής, δήλωσε, τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες κατά την τουρκική εισβολή του 1974. Αναφερόμενος στην κάθοδο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, υπογράμμισε ότι στόχος είναι η σύγκληση διευρυμένης διάσκεψης, κατά την οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο όπου διακόπηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE