Τορναρίτης για «Σήκου Πάνω»: «Παραμένω ο ιδρυτής – Έρχονται εκλογές και αναδιοργάνωση»

Τορναρίτης για «Σήκου Πάνω»: «Παραμένω ο ιδρυτής – Έρχονται εκλογές και αναδιοργάνωση»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο πολιτικό προσκήνιο γύρω από το κίνημα «Σήκου Πάνω», με τον ιδρυτή του, Χριστόφορο Τορναρίτη, να παίρνει θέση και να βάζει τα πράγματα στη θέση τους μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες.

Όλα ξεκίνησαν από μια αυστηρά θεσμική ανακοίνωση του «Σήκου Πάνω», η οποία ξεκαθάριζε προς κάθε κατεύθυνση ότι οι επίσημες πολιτικές θέσεις εκφράζονται αποκλειστικά από τον Πρόεδρο, Σωτήρη Χρίστου. Στην ίδια ανακοίνωση υπογραμμιζόταν μεν ο σεβασμός προς τον κ. Τορναρίτη ως εμπνευστή του κινήματος, σημειωνόταν δε ότι δεν κατέχει θέση στην ηγετική πυραμίδα ούτε έχει αρμοδιότητα να εκφράζει το κόμμα, χαρακτηρίζοντας τις τοποθετήσεις του ως «προσωπικές».

Η απάντηση του Χριστόφορου Τορναρίτη δεν άργησε να έρθει, επιλέγοντας ωστόσο να ρίξει τους τόνους και να διαλύσει τα σενάρια περί εσωκομματικού «εμφυλίου» ή ρήξης. Με μια ανάρτηση-απάντηση στα διάφορα δημοσιεύματα και τις ερμηνείες του Τύπου, ξεκαθάρισε πως το «ΣήκουΠάνω» υπάρχει, θα συνεχίσει να υπάρχει και ο ίδιος παραμένει σταθερά ο ιδρυτής του.

Μάλιστα, αντί για εσωστρέφεια, ο κ. Τορναρίτης έδωσε το σύνθημα για την επόμενη μέρα, προαναγγέλλοντας μια περίοδο έντονης κινητικότητας. Όπως σημείωσε, το αμέσως επόμενο διάστημα τροχοδρομούνται επαφές με υποψηφίους και επιφανείς πολίτες, με τελικό στόχο τη ριζική αναδιοργάνωση του κινήματος και τη διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

«Όλα βαίνουν καλώς», διαμήνυσε χαρακτηριστικά, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει καμία αντιπαράθεση από πλευράς του και κλείνοντας το θέμα με τη δήλωση πως σέβεται πλήρως το αποτέλεσμα των εκλογών, προχωρώντας μπροστά με σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE