ΚΥΠΡΟΣ

Άγρια κόντρα Ομόνοιας και Αριστοδήμου του ΡΙΚ για Χριστοφή και «Ομόνοια Cola» – Οι απειλές μέσω facebook και οι ανακοινώσεις

Άγρια κόντρα Ομόνοιας και Αριστοδήμου του ΡΙΚ για Χριστοφή και «Ομόνοια Cola» – Οι απειλές μέσω facebook και οι ανακοινώσεις

Στα άκρα οδηγείται σκληρή η διαμάχη μεταξύ της επίσημης Ομόνοιας και του Διευθυντή του αθλητικού τμήματος του ΡΙΚ, Σάββα Αριστοδήμου.

Η κόντρα μεταξύ των δυο πλευρών φαίνεται πως χρονολογείται από το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, η Ομόνοια εμφανίζεται ενοχλημένη με αναρτήσεις που έκανε κατά το παρελθόν ο κύριος Αριστοδήμου για το ενδεχόμενο επιστροφής του Δημήτρη Χριστοφή στους πρασίνους οι οποίες θεωρηθήκαν συκοφαντικές και προσβλητικές.

Εξάλλου η διοίκηση της ομάδας καταγγέλλει εκ νέου το ΡΙΚ για μη κάλυψη της δημοσιογραφικής διάσκεψης, που αφορούσε την κυκλοφορία του αναψυκτικού “ΟΜΟΝΟΙΑ Cola”.

Με νέες αναρτήσεις του στο facebook o κ. Αριστοδήμου απαντά στην Ομόνοια, εξηγώντας τους λόγους απουσίας του κρατικού καναλιού από την δημοσιογραφική διάσκεψη και παραθέτοντας ημερομηνίες και γεγονότα άλλων ομάδων που δεν καλύφθηκαν τηλεοπτικά από το ΡΙΚ.

Επίσης σε δεύτερη του ανάρτηση καταγγέλλει προσπάθεια εκφοβισμού του από οπαδό της Ομόνοιας μετά την δημοσιοποίηση της ανακοίνωσης κατά του προσώπου του από το σωματείο.

Η σχετική ανάρτηση: 

Και ολόκληρη η ανακοίνωση της Ομόνοιας: 

1

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



Μολότοφ, κροτίδες, επιθέσεις και... συλλήψεις - Παρατράγουδα σε διάφορες πόλεις τη νύχτα της Ανάστασης

Μολότοφ, κροτίδες, επιθέσεις και... συλλήψεις - Παρατράγουδα σε διάφορες πόλεις τη νύχτα της Ανάστασης

Τα μέλη της Αστυνομίας κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν διάφορα περιστατικά παγκύπρια κατά το τελευταίο τριήμερο της Μεγάλης Εβδομάδας που αφορούσαν οχληρία, ρίψη κροτίδων, άναμμα λαμπρατζιών και άλλα αδικήματα που σχετίζονταν με τη νεανική παραβατικότητα. Επίσης, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ανταποκρίθηκαν σε αρκετές κλήσεις που αφορούσαν πυρκαγιές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top