ΚΥΠΡΟΣ

Λαμπάν στο Themasports: «Μισώ να είμαι στον πάγκο» (βίντεο)

Λαμπάν στο Themasports: «Μισώ να είμαι στον πάγκο» (βίντεο)

Είναι δίχως αμφιβολία ένας από τους ποδοσφαιριστές που το καλοκαίρι η μεταγραφή του έκανε αίσθηση. Ο Βίνσεντ Λαμπάν μετά από δυο χρόνια στην Ρουμανία και την Άστρα, επέστρεψε στην Κύπρο για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Ο ίδιος ήθελε μια ομάδα η οποία να του προσφέρει σιγουριά, ασφάλεια και προοπτική. Το πακέτο αυτό το είχε η ΑΕΚ και δεν άργησε ο Γάλλος να πάρει την απόφαση να επιστρέψει στο νησί μας.

Συναντήσαμε τον πολυσύνθετο ποδοσφαιριστή στα γραφεία της ΑΕΚ λίγο πριν τα Χριστούγεννα και μας παραχώρησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη. Μιλά για όλους και για όλα και σίγουρα όσα λέει πιο κάτω έχουν το δικό τους ενδιαφέρον…

Διαβάστε το πρώτο και μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξης του πιο κάτω.

 

Την Πρωτοχρονιά θα σας παρουσιάσουμε το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Βίνσεντ Λαμπάν, όπου μιλά για τον Τιμούρ Κετσπάγια, τον Πάμπο Χριστοδούλου, τον… Σάβιο, αν θα ήθελε να γίνει προπονητής ή Τεχνικός Διευθυντής, την Κύπρο, την Εθνική και πολλά άλλα…

Βίνσεντ, είσαι στην Κύπρο πολλά χρόνια. Φέτος επέστρεψες μετά από δυο χρόνια στην Ρουμανία και πάλι εδώ. Φαντάζομαι δεν το μετάνιωσες.

«Είμαι χαρούμενος για τα δυο χρόνια που πέρασα στην Ρουμανία. Έπαιζα σε μια από τις καλύτερες ομάδες της χώρας, την Άστρα, κέρδισα τίτλους, παίξαμε στην Ευρώπη στο Γιουρόπα Λιγκ. Θα την χαρακτήριζα ωραία εμπειρία. Μετά ήρθαν τα οικονομικά προβλήματα. Από το καλοκαίρι επέστρεψα στην Κύπρο και την ΑΕΚ, κάτι πάρα πολύ σημαντικό και για την οικογένεια μου. Της αρέσει η ζωή στην Κύπρο, όπως κι εμένα το ίδιο και είμαι πολύ χαρούμενος για την επιλογή μου».

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports.com 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Συνελήφθησαν Ουκρανοί αξιωματούχοι - Κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι

Δημοτικός σύμβουλος και Δήμαρχος κατήγγειλαν ο ένας τον άλλον για σωματική επίθεση – Μελετούν κλειστά κυκλώματα για καταθέσεις

Δημοτικό Λιβαδιών: 10χρονος ανάμεσα στα άτομα που προκάλεσαν ζημιές - «Υπήρχε φρουρός στο σχολείο»

Στην εντατική διεθνής ποδοσφαιριστής μετά από επίθεση με καυστικό οξύ



Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναμένει να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν τα αποτελέσματα των επαφών της τις προηγούμενες μέρες και τις σκέψεις της για τα επόμενα βήματα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top