Μαγκιά της! Παρουσιάστρια του βγάζει την περούκα για να δείξει τον αγώνα της με τη χημειοθεραπεία

Μαγκιά της! Παρουσιάστρια του βγάζει την περούκα για να δείξει τον αγώνα της με τη χημειοθεραπεία

«Έχασα το 50% των μαλλιών μου και το βρίσκω πολύ σκληρό».

H παρουσιάστρια του BBC, Victoria Derbyshire, περνάει μία από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής της, καθώς δίνει τη δική της σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Η γνωστή παρουσιάστρια, πρόσφατα, είχε το θάρρος να βγάλει στην κάμερα την περούκα της και να δείξει σε όλο τον κόσμο τα λιγοστά μαλλιά της, τα οποία έχασε μετά την χημειοθεραπεία για τον καρκίνο του στήθους, από τον οποίο πάσχει.

Η Victoria εξομολογήθηκε ότι για ένα μήνα, έκαμε εκπομπή με την περούκα χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν γιατί δεν ένιωθε έτοιμη. Μετά όμως βρήκε το θάρρος και έκανε ένα βίντεο, θέλοντας να δώσει το δικό της μήνυμα και δείχνοντας τα λιγοστά μαλλιά της: «Έχασα το 50% των μαλλιών μου και το βρίσκω πολύ σκληρό», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.