ΚΟΣΜΟΣ

Θα τρίβετε τα μάτια σας: 26χρονη έχασε 63 κιλά και έγινε ΑΛΛΟΣ άνθρωπος!

Θα τρίβετε τα μάτια σας: 26χρονη έχασε 63 κιλά και έγινε ΑΛΛΟΣ άνθρωπος!

Άλλος άνθρωπος έγινε η 26χρονη Έιμι Ντούγκαν από το Norfolk, η οποία έχασε 63 ολόκληρα κιλά!

Η νεαρή κοπέλα μιλώντας στη Daily Mail είπε ότι από την ηλικία των 10 ετών άρχισε να παίρνει πολλά κιλά:

«Πάλευα με το βάρος μου από την ηλικία των δέκα ετών όταν άρχισα να τρώω πολύ μετά την απώλεια των αδερφών μου σε μια πυρκαγιά σε ένα σπίτι. Από εκείνη τη στιγμή όποτε είχα κάποιο πρόβλημα στη ζωή μου έκανα στροφή προς το φαγητό για να αισθανθώ καλύτερα.Ήταν ένας φαύλος κύκλος από τον οποίο δεν μπορούσα να βγω και ήμουν απελπισμένα θλιμμένη. Όταν τέλειωσα το Πανεπιστήμιο ζύγιζα πάνω από 100 κιλά και ντρεπόμουν τόσο πολύ με την εμφάνισή μου που αρνιόμουν να δώσω στους παππούδες μου φωτογραφία από την αποφοίτησή μου». 

ftr3.jpg

​ Η 26χρονη αναφέρει επιπλέον ότι έβρισκε πάντα δικαιολογίες για να μην πηγαίνει κινηματογράφο με τους φίλους της καθώς δεν χωρούσε στα καθίσματα και γενικά απέφευγε να βγαίνει έξω.

«Ήθελα να έχω όλα εκείνα που είχαν οι φίλοι μου, να βγαίνω, να κάνω οικογένεια, να βρω κάποιον να με αγαπήσει. Αλλά πώς να βρω κάποιον να με αγαπήσει όταν εγώ δεν αγαπούσα τον εαυτό μου» λέει μιλώντας για την ιστορία της.

Η 26χρονη προσπαθούσε κατά διαστήματα να χάσει κιλά τρώγοντας υγιεινά και κάνοντας γυμναστική αλλά μέσα σε λίγο καιρό η προσπάθειά της ναυαγούσε σύντομα καθώς έπαιρνε γρήγορα τα λίγα κιλά που είχε χάσει.

Κάποιες μέρες ξέφευγε όπως λέει και έπαιρνε φαγητό απ’ έξω ή άρχιζε να τρώει ανθυγιεινά σνακς. Τελικά αποφάσισε να ζητήσει τη βοήθεια ειδικών και σήμερα έχει χάσει συνολικά 63 κιλά έχοντας μεταμορφωθεί.

Όπως είπε άρχισε να τρώει κανονικά γεύματα αλλά πιο υγιεινά και άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο μαγείρευε τα αγαπημένα της φαγητά.

Όπως όλοι βέβαια κάποιες φορές τρώει κάποιο γλυκό ή αλμυρό σνακ με περισσότερες θερμίδες αλλά όχι συχνά. Ξέρει πλέον να βάζει όρια και να ελέγχει τον εαυτό της όταν καταναλώνει φαγητό και επιπλέον δεν στρέφεται εκεί όταν αντιμετωπίζει κάποιο προσωπικό πρόβλημα.

ftr2.jpg

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Με θετικά μηνύματα ενόψει της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν, κινείται η ξενοδοχειακή βιομηχανία κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα, παρά τη μειωμένη σε σχέση με πέρσι προσέλευση τουριστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top