ΚΟΣΜΟΣ

ΦΡΙΚΗ: 22χρονος έσφαξε με 80 μαχαιριές την κούκλα κοπέλα του επειδή τον χώρισε

ΦΡΙΚΗ: 22χρονος έσφαξε  με 80 μαχαιριές την κούκλα κοπέλα του επειδή τον χώρισε

Την ζήλευε και δεν την άφηνε να φοράει ούτε κοντομάνικες μπλούζες

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους τον τρόπο που βρήκε τραγικό θάνατο μίας 21χρονη καλλονή από τις ΗΠΑ. Το πιο τραγικό όμως της συγκλονιστικής υπόθεσης είναι ότι ο δολοφόνος της ήταν το αγόρι της.

Η Λάουρα Ντέιβις είχε σχέση με τον 22χρονο Τζόρνταν Τέιλορ και παρά το γεγονός πως έμοιαζαν πολύ αγαπημένοι, με τους φίλους τους να λένε πως ήταν το τέλειο ζευγάρι, φαίνεται πως η αλήθεια ήταν πολύ καλά κρυμμένη στα ψεύτικα χαμόγελα τους.

Εκείνος ζήλευε πάρα πολύ την κοπέλα και συνέχεια της έκανε φασαρία. Μάλιστα, η ζήλεια του ήταν τόσο μεγάλη που δεν την άφηνε να φοράει κοντομάνικες μπλούζες… γιατί έτσι προκαλούσε!

934585_essex01.jpg

Η νεαρή, όμως, κουράστηκε από την αρρωστημένη συμπεριφορά του συντρόφου της και αποφάσισε να βάλει τέλος στην σχέση τους. Ο 22χρονος θόλωσε, άρχισε να κάνει σενάρια! Χωρίς καλά- καλά να το σκεφτεί άρπαξε ένα μαχαίρι και πήγε έξω από την εταιρεία στην οποία εκείνη εργαζόταν.

Την περίμενε και μόλις την είδε, της επιτέθηκε! Άρχισε με μανία να της μπίγει το μαχαίρι σε όλο της κορμί. Εκείνη έπεσε κάτω αναίσθητη μέσα σε μία λίμνη αίματος, όμως εκείνος δεν ηρέμησε… Συνέχισε να την μαχαιρώνει!

Συνολικά 80 μαχαιριές είχε η νεαρή σε όλο της το σώμα… Κάποιος κάλεσε την αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο. Οι αστυνομικοί έπαθαν σοκ από το θέαμα.

Εκείνη ήταν κάτω σφαγμένη μέσα στα αίματα και δίπλα της στεκόταν ο πρώην αγαπημένο της. «Προσπαθούσε να μιλήσει αλλά το μόνο που κατάφερε να ψιθυρίσει ήταν «βοήθεια», αλλά μετά βίας ακουγόταν η φωνή της» ανέφεραν οι αστυνομικοί.

Αμέσως, οι Αρχές συνέλαβαν τον νεαρό ενώ η κοπέλα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου δυο ώρες αργότερα ξεψύχησε.Το ανατριχιαστικό έγκλημα έγινε τον περασμένο Ιούλιο, ωστόσο, την Τρίτη ξεκίνησε η δίκη της σοκαριστικής υπόθεσης.

2FC8C86200000578-3385300-image-a-38_1452010309459.jpg

Πηγή: STAR

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top