Γιούγκερ: Πρόβλεψη άμεσης λύσης «με αγάπη»

Γιούγκερ: Πρόβλεψη άμεσης λύσης «με αγάπη»

Σίγουρος για την επίτευξη λύσης του Κυπριακού παρουσιάστηκε ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και μάλιστα την τοποθετεί στο πρώτο εξάμηνο του 2016.

 «Έχω βαθιά πεποίθηση ότι μέσα στο πρώτο εξάμηνο του έτους θα περιμένουμε μια συμφωνία για την επανένωση του νησιού αυτού», δήλωσε ο Γιούνκερ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στις Βρυξέλλες με θέμα τις προκλήσεις στην Ευρώπη το 2016.

«Ελπίζω πράγματι να γίνει αυτό γιατί αγαπώ πολύ τους Κυπρίους», των οποίων οι κοινότητες, η ελληνοκυπριακή και η τουρκοκυπριακή, έχουν χωρίσει εδώ και 40 χρόνια, τόνισε.

«Ελπίζω ότι το 2016 θα είναι η χρονιά κατά τη διάρκεια της οποίας θα μπορέσουμε να δούμε την οριστική επίλυση του κυπριακού ζητήματος», τόνισε ο Γιούνκερ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στρατηγική συμμαχία με βάθος: Τι συμφώνησαν Χριστοδουλίδης και Πρόεδρος των ΗΑΕ

Στρατηγική συμμαχία με βάθος: Τι συμφώνησαν Χριστοδουλίδης και Πρόεδρος των ΗΑΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan, ολοκλήρωσαν σήμερα, 14 Δεκεμβρίου 2025, στο Προεδρικό Μέγαρο στη Λευκωσία, τις επίσημες συνομιλίες στο πλαίσιο της ιστορικής, πρώτης επίσκεψης Προέδρου των ΗΑΕ στην Κυπριακή Δημοκρατία.

BEST OF TOTHEMAONLINE