ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ σε λεωφορείο: Γυναίκα με μαντίλα μαχαίρωσε 15χρονο! (PHOTOS)

Σοκ σε λεωφορείο: Γυναίκα με μαντίλα μαχαίρωσε 15χρονο! (PHOTOS)

Τον χάρο με τα μάτια του είδε ένας 15ρονος στο Λονδίνο όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγω δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από μία γυναίκα με μαντίλα.

Το περιστατικό συνέβη στις 26 Δεκεμβρίου όταν ο νεαρός επιβιβάστηκε σε λεωφορείο μαζί με την γιαγιά του. Ξαφνικά μία γυναίκα που βρισκόταν ήδη μέσα στο λεωφορείο, τον πλησίασε και του επιτέθηκε με ένα τεράστιο κουζινομάχαιρο. Αμέσως παρενέβη η γιαγιά του 15χρονου αφοπλίζοντας την γυναίκα που τελικά κατάφερε να διαφύγει κατεβαίνοντας από το λεωφορείο.



 

Ο νεαρός είναι καλά στην υγεία του καθώς ο τραυματισμός που του επέφερε δεν ήταν σημαντικός.

Η μητροπολιτική αστυνομία πάντως έδωσε στη δημοσιότητα υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και ζητά πληροφορίες προκειμένου να εντοπίσει την γυναίκα την οποία περιγράφει ως ασιατικής καταγωγής μεταξύ 20 και 30 ετών. Το στοιχείο που θεωρεί ότι μπορεί να βοηθήσει στην έρευνά της είναι το γεγονός ότι φορούσε μαντήλα με καγκουρό.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

Μείωση επιτοκίων: Ο λόγος που βρίσκεται στον «αέρα» - Ποιες οι σκέψεις της ΕΚΤ και τα σενάρια – Όσα αναφέρει οικονομολόγος στο «Τ»

Έμπλεξε 23χρονος: Συνελήφθη για οπλοφορία - Στα χέρια της Αστυνομίας και ανήλικος

Ετοιμαστείτε για «καυτές» μέρες: Πότε έρχεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας - Συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα

«Θα στείλω όταν φτάσω» - Συγκινεί το νέο τραγούδι για τα Τέμπη



ΠτΔ: Διορίζει ποινικούς ανακριτές για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου

ΠτΔ: Διορίζει ποινικούς ανακριτές για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου

Στο Κυπριακό, αλλά και στην υπόθεση του Θανάση αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top