ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στο δικαστήριο ο 44χρονος Βρετανός που συνελήφθηκε στην Κύπρο για παιδική πορνογραφία

Στο δικαστήριο ο 44χρονος Βρετανός που συνελήφθηκε στην Κύπρο για παιδική πορνογραφία

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού οδηγείται σήμερα, Κυριακή 17/1 ο 44χρονος Βρετανός, ο οποίος συνελήφθη ως ύποπτος για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας.

Ο ύποπτος, που διαμένει μόνιμα στη Λεμεσό, συνελήφθη ύστερα από μήνυμα της Ιντερπόλ. Η Αστυνομία θεωρεί ότι εμπλέκεται σε μία από τις σοβαρότερες υποθέσεις διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας στην Κύπρο.

Σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, στο σπίτι του υπόπτου, εντοπίστηκαν περισσότερα από δύο χιλιάδες αρχεία παιδικής πορνογραφίας.

Συγκεκριμένα, Αρχές άλλης Ευρωπαϊκής χώρας, κατάφεραν και εντόπισαν ομάδα χρηστών του διαδικτύου, όπου αντάλλασαν υλικό με συγκεκριμένη μέθοδο, ανάμεσα στους οποίους ήταν και χρήστης από την Κύπρο.

Το Σάββατο μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε συνεργασία με μέλη του Δικανικού Εργαστηρίου Ηλεκτρονικών Δεδομένων, διεξήγαγαν έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος στην οικία του 44χρονου στη Λεμεσό.

Κατά την έρευνα στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του εντοπίστηκαν πέραν των 2,000 αρχείων παιδικής πορνογραφίας, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Από την οικία του 44χρονου κατασχέθηκαν ως τεκμήρια 3 φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, 2 εξωτερικοί σκληροί δίσκοι, 26 ψηφιακοί δίσκοι και άλλα τεκμήρια.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή έξω από Σωματείο: Σύλληψη τριών αλλοδαπών προσώπων - Τι συνέβη

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά - Βρήκαν σακουλάκια με κάνναβη και άλλες ουσίες στις οικίες τους

Ελένη Φουρέιρα: Καίει καρδιές με το σέξι βίντεο στο Instagram



ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Με πρωταρχικό στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση του κόμματος, ο ΔΗΣΥ βάζει πλώρη για τις Ευρωεκλογές με στόχο την πρωτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top